Športni voziček ni samo za šport!

Nakupovanje raznovrstne otroške opreme, oblačil in otroških igrač je gotovo eno izmed lepših opravil vseh bodočih mamic. Ena izmed bolj pomembnih  naložb, ki se vam bo obrestovala ob sprehodih in letanjih po vsakodnevnih opravkih, je gotovo nakup otroškega vozička. Ta naj v čim večji meri ustreza vašim potrebam in načinu življenja.

In na srečo se danes najde za vsakogar nekaj, zato naj vas nič več ne skrbi, kako boste ob majhnem otroku opravljale vsakodnevne obveznosti in ohranjale kondicijo, saj boste  z nakupom kvalitetnega športnega vozička – malo za hec, malo za res – običajne sprehode opravljale kar na rolerjih! A dajmo šalo na stran: športni otroški vozički  za dojenčke niso namenjeni samo »športnim staršem«, temveč so bolj praktični in primerni za enodnevne izlete in počitnice, saj so običajno lažji in manjši od klasičnih vozičkov, zato jih lahko brez večjih težav spravite tudi v manjši prtljažnik in idealno se obnesejo tudi kot zlata rezerva pri starih starših ali drugje.

otroški voziček

Pri nakupu morate paziti le na njegovo ustreznost: nekateri športni otroški vozički so zaradi prilagodljive košare primerni že od otrokovih prvih dni, spet drugi pridejo v poštev komaj takrat, ko otrok že sedi samostojno. Da bodo vsakodnevni opravki lažji, imajo določeni modeli vgrajeno nakupovalno košaro, s katero boste lažje tekale med nakupovalnimi policami, ostali dodatki pa spet odvisni od modela in cenovnega razreda, a večinoma tudi njim pripadajo dodatki, kot je npr. dežna prevleka, dodatna torba, dodatna košara in podobne malenkosti, ki bodo popoldanski sprehod naredile še bolj prijeten:  tako za vas kot vašega malčka.

V isti kategoriji: