Otroški vozički Phil & Ted’s

Otroški vozički Phil & Ted’s so danes popularni predvsem zaradi svoje varnosti, udobnosti ter kakovosti. Mnogi starši v Sloveniji že spoznavajo mnoge prednosti te odlične in unikatne blagovne znamke, predvsem po zaslugi otroške trgovine chebeltza.com, ki je edini slovenski zastopnik za otroške vozičke Phil & Ted’s. V svoji pestri ponudbi ponujajo otroške vozičke, ki so primerni za različna okolja ter za različne otroke.

Classic otroški vozički so vsestranski terenski vozički, ki ponujajo vse osnovne funkcije. Tako lahko sprednje kolo zaklenete in se tako lažje sprehajate po neravnih terenih, ko pa kolo odklenete, pa voziček postane odličen za manevriranje po mestnih ulicah, kjer se morate venomer izogibati oviram. Otroški vozički Phil & Ted’s Classic so primerni za vse otroke do petega leta starosti, to pa omogočajo različne nastavitve, s katerimi lahko otroški voziček, v katerem novorojenček leži, enostavno preklopite v sedeč položaj, ki je primernejši za starejšega otroka. Prav tako pa lahko dokupite dodatni otroški sedež in tako lahko v vozičku hkrati vozite kar dva otroka.

Za vse starše, ki so po srcu bolj športni, pa je zagotovo najboljša izbira otroški voziček Phil & Ted’s Sport, vsestranski terenski otroški voziček, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega starša. Tako kot pri liniji Classic, so tudi pri liniji Sport možne različne izvedbe, v katerih lahko prevažate tako novorojenčka, večjega otroka ali kar dva otroka hkrati. Ker se enostavno zloži in tako zasede malo prostora, ga lahko brez težav spravite v prtljažnik in ga vzamete s sabo kamorkoli greste.
phil&teds Hammerhead Strollers Recalled

Nekakšna nadgradnja otroškega vozička Sport pa je verzija Vibe, ki s svojo elegantnostjo združuje funkcionalnost ter udobje, ki ju bo začutil tako otrok, kot tudi starš. Otroški voziček Phil & Ted’s Vibe je navzven podoben seriji Sport, a kar nekaj nadgradenj ga od tega loči. Vibe voziček tehta dobrih 20% manj, za to pa je »kriv« aluminijast okvir, ki je bistveno lažji, a nič manj vzdržljiv. Tako je za varnost poskrbljeno, za udobnost otroka pa poskrbi dodatno oblazinjen sedež. Možna je tudi nadgradnja za dva otroka, ki je dejansko mogoča pri skoraj vseh Phil & Ted’s otroških vozičkih. Še ena posebnost pri verziji Vibe pa je ročna zavora, ki je lažje dosegljiva, kot pa zavora z nogo, zaradi tega pa je otroški voziček veliko lažje ustaviti, še posebej takrat, ko hkrati prevažamo dva otroka.

Nakupovanje z velikim otroškim vozičkom je zagotovo nočna mora za vsako mamico. A pri podjetju Phil & Ted’s so mislili tudi na to težavo, zato so razvili unikaten otroški voziček, ki se imenuje »Phil & Ted’s Smart Single Stroller«. Ta unikaten in izjemno lahek voziček je najprimernejši za pohajkovanje po mestu ali nakupovanje, saj zavzame zelo malo prostora in ni tako neroden, kot ostale verzije. Prav tako je primeren za uporabo javnih prevozov, saj se hitro ter enostavno zloži, zložen pa zasede še manj prostora, kot pa že drugače. Zložijo pa se lahko tudi prednje noge, ki tako omogočijo lažje vstop na vlak ali avtobus. Za varnost otroka pa poskrbi varnostni pas, ki ima kar pet varnostnih točk, ki jih otrok nikakor ne more sam odpreti. Če potrebujete lahek otroški voziček, s katerim je enostavno manevrirati, potem je otroški voziček Phil & Ted’s Smart zagotovo pravi za vas.

Enostavno nadgradnjo Phil & Ted’s Smart otroškega vozička pa omogoča samostojna prenosna globoka košara – Phil & Ted’s Peanut. To košaro namestimo na voziček Smart in tako vozičku damo prijeten izgled domačnosti. Dobra stvar pri tej košari je, da jo lahko enostavno namestite in odstranite z vozička. Tako lahko, če vaš otrok med sprehodom zaspi, ko pridete domov, košaro enostavno odstranite, otroka pa prenesete v hišo, ne da bi ga zbudili. Košara je izdelana iz trpežnih materialov, ki so enostavni za čiščenje  in ki otroka varujejo pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Najnovejši otroški voziček na trgu je Phil & Ted’s Dash, ki je več kot primeren za starše, ki živijo aktivno. Ta otroški voziček tako staršem ponuja vse funkcije, ki jih starši lahko pričakujejo od kvalitetnega otroškega vozička, kar pa otroški voziček Phil & Ted’s Dash zagotovo je. Inteligentni ročaj, ročna zavora in plastični podstavek za noge je le nekaj izboljšav, ki naredijo vožnjo otroškega vozička enostavno in lahko. Otroški voziček ima tudi enostavni mehanizem za hitro zlaganje, s katerim v nekaj sekundah voziček zložite ter ga nato pospravite kamor želite. Tako kot vsi ostali otroški vozički Phil & Ted’s pa tudi voziček Dash omogoča različne nastavitve sedenja otroka, kar pomeni, da je voziček primeren tako za novorojenčka kot tudi za starejšega otroka. Seveda pa je mogoča nadgradnja, s katero lahko sočasno prevažate dva otroka.

Iščete najprostornejši otroški voziček za dva otroka? Phil & Ted’s Twin voziček je to, kar iščete. Ta voziček za dva otroka s svojima dvema prostornima sedežema omogoča dvojno udobnost, ki jo otroci ljubijo. Poskrbljeno je tudi za varnost, saj lahko sprednja kolesa zaklenete in tako omogočite boljši nadzor vozička. Voziček ima tudi večfunkcijski ročaj, na katerega lahko po želji pritrdite tudi držalo za pijačo. Prostorna košara pod vozičkom pa poskrbi za to, da lahko na sprehod s sabo vzamete vse stvari, brez katerih vaša otroka pač ne moreta. Mnogi starši so izrazili skrb, da so ti otroški vozički preveliki in preveč okorni. A otroški voziček Phil & Ted’s Twin je dovolj ozek, da ga brez težav spravite skozi večino vrat, prav tako pa je dobro vodljiv in ne bo predstavljal težav v urbani džungli.

Enhanced by Zemanta

V isti kategoriji: