Predstavitev podjetja Phil & Ted’s

Eno izmed danes najbolj znanih podjetij, ki proizvaja otroške vozičke, je zagotovo podjetje Phil & Ted’s. To podjetje svoje izdelke trenutno prodaja v več kot 2000 trgovinah v več kot 45 državah na svetu. Njihov glavni trg še vedno ostajajo ZDA, Velika Britanija ter Avstralija, vse bolj pa se širijo tudi drugod po svetu, prav tako pa so poznani že marsikomu v Sloveniji.

Že samo ime podjetja pove veliko o njegovem nastanku. Phil in Ted sta oče in sin, ki sta leta 1994 ustanovila podjetje, ki se je ukvarjalo z izdelavo otroških vozičkov. Želela sta ustvariti veliko in uspešno podjetje, ki bi družine po celem svetu oskrbovalo z otroškimi vozički. Zato sta v svojem podjetju zaposlila le ljudi, ki so bili delu predani in ki so ga opravljali z užitkom.


Izdelki, ki jih podjetje Phil & Ted’s izdeluje, so danes večinoma izdelani na Kitajskem. A to niti približno ne pomeni, da so izdelki nižje kakovosti. Podjetje je na Kitajskem namreč poiskalo tovarne, ki so prav tako predane svojemu delu, tako kot vsi zaposleni v podjetju Phil & Ted’s. Danes za tega velikega distributerja otroških vozičkov izdelke izdelujejo že kar štiri različne tovarne, vsak izdelek pa je na koncu podvržen strogim preverjanjem, saj mora ustrezati kar najvišjim varnostnim zahtevam. Vse to omogoča, da podjetje Phil & Ted’s izdeluje najboljše otroške vozičke na svetu, kar priznavajo tudi mnogi njihovi uporabniki.
phil&teds

Ker podjetje Phil & Ted’s ničesar ne prepušča naključju, zelo strogo ovrednotijo vsako izdelano serijo otroških vozičkov. Tako pri izdelkih preverjajo njihovo varnost, vsebnost toksičnih snovi, vnetljivost, funkcionalnost ter zanesljivost, prav tako pa preverijo, če pri izdelku obstaja kakršnakoli napaka, ki bi lahko ogrozila otroka, ki se bo vozil v vozičku. A uspešna serija za serijo dokazuje, da so otroški vozički Phil & Ted’s tako odlični, da zlahka dosegajo in tudi presegajo stroge varnostne standarde v vseh državah, kjer je to podjetje trenutno prisotno. Ob nakupu otroškega vozička Phil & Ted’s ste tako lahko brez skrbi. Za svoj denar ste namreč kupili najboljši izdelek, ki obstaja na tržišču in ki bo vašemu otroku zagotovil udobnost ter varnost.

V isti kategoriji: